iPhone 8 ar urma să aducă un panou OLED edge-to-edge de 5.8 inch ce include o zonă cu funcții speciale în partea inferioară (Zvon)

1.357 ori
<b>iPhone 8 ar urma să aducă un panou OLED edge-to-edge de 5.8 inch ce include o zonă cu funcții speciale în partea inferioară (Zvon)</b>Analistul chinez Ming Chi-Kuo revine astăzi cu noi informații referitoare la iPhone 8, smartphone-ul aniversar al celor de la Apple care ar urma să vină cu display edge-to-edge de 5.8 inch. Suprafața asociată ecranului propriu zis va fi de 5.15 inch, iar

Zvonuri noi despre iPhone 8 apar azi şi fac referire la o schimbare fundamentală de format. Fiind atât de mare schimbarea, privim cu precauţie această poveste, chiar dacă sursa e una de încredere: analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities. Kuo este de părere că vom vedea un iPhone 8 cu panou frontal de 5.8 inch, din care ecranul va ocupa un spaţiu mai mic.

De fapt ecranul în sine va avea diagonala de 5.15 inch, dar porţiunea de sticlă de sub el ar fi rezervată unor butoane virtuale. Această abordare a apărut în unul dintre multiplele concepte de iPhone 8, care au tot fost randate în ultima vreme. Se pare că ecranul va ocupa toată porţiunea frontală alocată, având muchii ultra înguste spre non existente.

iPhone 8

Apple ar avea de gând să elimine şi senzorul de amprente Touch ID, posibil optând pentru un sistem pe bază de diode IR şi măsurare a luminii. Dacă va exista un iPhone cu ecran de 5.15 inch înseamnă că aceea e versiunea principală, iar modelul Plus va trece la 5.8 inch (spaţiu real) sau mai mult chiar. Kuo consideră totuşi valabilă o teorie ce spune că Apple ar pregăti de fapt 3 tipuri de iPhone şi anume cele clasice de 4.7 şi 5.5 inch, plus cel de 5.8 inch.

iPhone-ul cu ecran OLED va elimina butonul Home şi va adopta "alte tehnologii biometrice", poate chiar scanner de iris, conform zvonurilor. Analistul mai sus menţionat e convins şi că Apple va reuşi să livreze 100 de milioane de unităţi iPhone în a doua jumătate a acestui an. Revenind puţin la butoanele virtuale de sub ecran, ele ar putea prelua un rol în stilul barei touch de pe cel mai nou MacBook, având funcţii contextuale.

Ar fi totuşi bizar că Apple care încearcă să scape de butoane ne oferă de fapt altele la schimb.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×