iPhone X e cel mai nou concept iPhone 8 şi arată fantastic; Vine cu un ecran curbat şi butoane touch cu funcții AR

2.705 ori
<b>iPhone X e cel mai nou concept iPhone 8 şi arată fantastic; Vine cu un ecran curbat şi butoane touch cu funcții AR</b>Mai avem ceva de așteptat până la sosirea primelor materiale de tip leak cu iPhone-ul aniversar, dar până atunci ne hrănim imaginația cu un concept inedit de iPhone 8, unul pe care îl puteți vedea reprezentat în imaginile din galeria de mai jos. Avem aici

Nu trece o săptămână fără să vedem un iPhone concept nou şi de această dată în loc de iPhone 8 vedem un aşa numit "iPhone X". Creaţie a designerului Gabor Balogh, smartphone-ul are un ecran curbat şi pe lângă butonul Home touch include şi o serie de alte butoane care îl flanchează.

iPhone X Concept

Balogh şi-a imaginat şi o modalitate de a integra Siri cu funcţii augmented reality. Astfel, vedem telefonul folosind Siri pentru a identifica puncte de reper, dar reuşind şi să măsoare temperatura sau pulsul unei persoane doar prin simpla îndreptare a camerei spre acel om. Siri primeşte şi un „icon capacitiv” care activează asistentul şi el înlocuieşte butonul Home de până acum.

iPhone X Concept

Alte 4 butoane similare sunt integrate sub ecran şi ele îşi modifică pictograma şi funcţia, în funcție ce faceţi în acel moment cu telefonul. Ideea a pornit de la acel Touch Bar de pe MacBook Pro, dar într-o variantă evoluată. Micile butoane de sub ecran sunt numite de designer "widgeturi augmented reality". Cat despre design, primim aici o abordare edge to edge, cu un panou frontal cu muchii curbate.

iPhone X Concept

Zona superioară aduce cu cea de pe Galaxy S8, dar cea inferioară e destul de lată. De remarcat că nu avem şi o viziune a spatelui telefonului şi nu ştim în ce măsură o cameră frontală atât de mică e realizabilă. Mă aștept să existe un panou din sticlă și în spate și o cameră duală. 

Nu e prima oara cand vedem un iPhone cu butoane touch sub ecran, dar acest lucru se va aplica cel mai probabil pe o versiune cu diagonală mare, eventual acel model de 5.8 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×