Vertu încheie un parteneriat cu TCL; aflăm că noile smartphone-uri de lux vor include tehnologie inovativă TCL

926 ori
<b>Vertu încheie un parteneriat cu TCL; aflăm că noile smartphone-uri de lux vor include tehnologie inovativă TCL</b>Multe anunțuri interesante sunt făcute astăzi, 20 iunie. După ce am aflat despre faptul că Nokia a finalizat rebranding-ul Withings este momentul să descoperim detalii despre acordul încheiat între Vertu și asiaticii de la TCL. Acest parteneriat

Prin luna martie a acestui an am aflat și despre vânzarea companiei Vertu, firmă ce a ajuns pe mâinile omului de afaceri turc numit Hakan Uzan - fondatorul operatorului Telsim. Tranzacția era în valoare de 61 milioane de dolari și astăzi descoperim că noua conducere a încheiat un parteneriat cu asiaticii de la TCL, cei care se ocupă și de producerea smartphone-urilor actuale semnate BlackBerry.

Din comunicatul de presă emis aflăm că Vertu a plătit către TCL suma de 40 milioane de dolari și că ni se pregătește un lot de 30.000 smartphone-uri de lux ce vor include "tehnologia inovativă" a celor de la TCL. Nu știm cu certitudine ce vrea să însemne acest lucru, dar probabil vom afla mai multe detalii curând.

Ni se mai dezvăluie că aceste viitoare terminale vor fi dezvoltate în cadrul fabricii din Church Crookham din Hampshire și că la mijlocul lunii iunie va fi prezentată o ediție limitată a modelului Constellation X. Tot în iulie se va lansa o nouă generație a serviciului Vertu Concierge într-un număr restrâns de regiuni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×