iPhone a murit! Traiasca Philips si telefonul sau cu ecran flexibil!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.802 ori
<b>iPhone a murit! Traiasca Philips si telefonul sau cu ecran flexibil!</b>Aflam de pe blogul lui Cristi Popescu, ca am ratat unul dintre starurile showului Mobile World Congress de la Barcelona, editia 2008. Este vorba despre Readius, un foarte promitator terminal al celor de la Philips. Il puteti vedea in actiune dand click pe...

Aflam de pe blogul lui Cristi Popescu, ca am ratat unul dintre starurile showului Mobile World Congress de la Barcelona, editia 2008. Este vorba despre Readius, un foarte promitator terminal al celor de la Philips. Il puteti vedea in actiune dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip de prezentare:

Readius este la baza un e-book, dar el poate fi folosit si ca un telefon mobil, daca introduceti o cartela SIM. Terminalul surprinde placut, deoarece este dotat cu un display flexibil, care "desfasurat" are o diagonala de 5 inchi. Ecranul are performantele unui display LCD si permite vizualizarea emailurilor si a continuturilor media.

Produsul celor de la Philips va fi lansat in Anglia, Germania si Italia in aceasta toamna si va poposi si in SUA la inceputul anului 2009, la un pret estimat la 400 de dolari. De mentionat este faptul ca acest Readius suporta conectivitate GSM si 3G si soseste cu un slot pentru carduri de memorie microSD. Batalia de pe piata telefoanelor cu touchscreen se intensifica, iar Nokia ar face bine sa foloseasca patentul Haptikos, la ceva daca doresc sa pastreze locul 1 in ierarhia producatorilor de terminale mobile.

Cat despre Apple, va trebui sa asteptam un iPhone 4.0 pentru astfel de revolutii.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×