Motorola pregateste un telefon candybar cu suport 3G

Autor:  | Publicat în:  Motorola 937 ori
<b>Motorola pregateste un telefon candybar cu suport 3G</b>Motorola a anuntat un nou telefon mobil ce va suporta conectivitate 3G, dar din pacate nu beneficiem de prea multe detalii in legatura cu acest terminal. Deocamdata stim doar ca acesta va afisa un design ce face parte din seria "C" a companiei. In ciuda...

Motorola a anuntat un nou telefon mobil ce va suporta conectivitate 3G, dar din pacate nu beneficiem de prea multe detalii in legatura cu acest terminal. Deocamdata stim doar ca acesta va afisa un design ce face parte din seria "C" a companiei.

In ciuda problemelor avute de Motorola in ultimul an, compania incearca sa isi pastreze locul 3 in ierarhia producatorilor de telefoane mobile, cu orice pret. Noul anunt al handsetului ne aduce si cateva detalii despre acesta, dar foarte sumare, cum ar fi prezenta unei camere frontale pentru videoconvorbiri.

Exista si o camera principala pe acest telefon, dar din pacate aceasta va sosi cu o rezolutie de doar 2 megapixeli. Printre specificatii se numara si suportul pentru conectivitate GSM, GPRS si EDGE, dar si Bluetooth. Slotul pentru carduri microSD se numara prin dotari, impreuna cu un organizer, un calendar, notite vocale, SyncML, ceas desteptator, calculator, convertor valutar si cronometru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×