iPhone acum dotat cu chipset GPS!

1.360 ori
<b>iPhone acum dotat cu chipset GPS!</b>Sa fie oare telefonul celor de la Apple gata de a se bate de la egal cu toate terminalele de top, adaugand specificatiilor sale toate feature-urile care ii lipseau? Cel putin, iPhone beneficiaza acum de un chipset GPS, pe care il puteti vedea in actiune...

Sa fie oare telefonul celor de la Apple gata de a se bate de la egal cu toate terminalele de top, adaugand specificatiilor sale toate feature-urile care ii lipseau? Cel putin, iPhone beneficiaza acum de un chipset GPS, pe care il puteti vedea in actiune intr-un clip de prezentare, la care veti fi transportati dand click pe imaginea urmatoare:

Hackul, numit locoGPS a fost dezvaluit initial pe site-ul celor de la Engadget Mobile. De mentionat este faptul ca veti avea nevoie de un iPhone deja hackuit pentru a folosi modulul navigational. Clipul despre care va vorbeam mai sus prezinta chipul SiRF Star III, atasat terminalului produs de Apple, in actiune, pozitionandu-si utilizatorul pe glob cu ajutorul lui Google Maps. Accesoriul produs de hackeri costa doar 89 de dolari si va fi lansat in februarie 2008.

In mod amuzant, pana la acea data vom cunoaste data lansarii unui iPhone dotat (legal) cu GPS, poate si cu suport 3G si o memorie interna dubla fata de cea actuala. Februarie va fi si luna SDK-ului promis de Apple (software development kit), care ii va face pe programatori extrem de fericiti si pe posesorii de iPhone extrem de incantati de functionalitatile nedescoperite (inca) ale terminalelor lor.

Clip Video:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×