Telefonul aurit Shaolin Budha, o minune high-tech

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.459 ori
<b>Telefonul aurit Shaolin Budha, o minune high-tech</b>Consider ca anumite firme de design al telefoanelor mobile din China au nevoie de o schimbare de orientarii sau de o restructurare... Astfel nu vom mai avea de-a face cu terminale care arata exact ca niste jucarii ieftine, cum este si cel din imaginea...

Consider ca anumite firme de design al telefoanelor mobile din China au nevoie de o schimbare de orientarii sau de o restructurare... Astfel nu vom mai avea de-a face cu terminale care arata exact ca niste jucarii ieftine, cum este si cel din imaginea urmatoare:

Acest telefon este inspirat dintr-un.... Budha Shaolin si este suflat cu aur de 24 de Karate, pentru a parea mai scump. Dar oare este acesta cu adevarat un terminal de lux? Cei de la divizia de lux Nokia, Vertu vor rade probabil vazand o asemenea tentativa de handset stilat si luxos... De mentionat este faptul ca telefonul Shaolin este dotat cu un display touchscreen, camera si slot microSD.

Nu va trebui sa uitam, evident si de temele si fundalurile Shaolin, in ton cu tematica terminalului. Poate nu intelegem noi aceasta abordare, dar gadgetul creat de designerii chinezi ni se pare hidos, o jucarie pentru copii invelita in ambalaj scump... Pana si in tara noastra, o astfel de inventie ar poposi probabil in magazinele din periferie, daca nu chiar pe tarabe, impodobind cu aur si restul de kitsch-uri locale.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×