Mini-lampa cu lava straluceste cand esti sunat

2.068 ori
<b>Mini-lampa cu lava straluceste cand esti sunat</b>Inventia este mult mai placuta si mai trendy decat pare la prima vedere. Stiti cu siguranta lampile cu lava, bibelouri excelente pentru orice casa, nu? Ei bine, acum o astfel de lampa devine breloc, marca Mathmos si straluceste atunci cand telefonul suna....

Inventia este mult mai placuta si mai trendy decat pare la prima vedere. Stiti cu siguranta lampile cu lava, bibelouri excelente pentru orice casa, nu? Ei bine, acum o astfel de lampa devine breloc, marca Mathmos si straluceste atunci cand telefonul suna.

Gadgetul de mici dimensiuni este ideal daca sunteti intr-o sala de cinema si nu vreti sa fiti huiduit pentru ca telefonul suna la volum maxim. Evident, datorita culorii si stilului sau, un astfel de accesoriu va fi mai degraba cadoul ideal pentru reprezentantele sexului frumos. Mathmos Light Charms soseste in 2 versiuni: Astro, o mini-lampa de lava si Bulb ... un soi de bec, dar unul mai "cool".

Astro este disponibil in variante de culoare albastra sau rosu/albastru (pentru stelisti/fani barcelona sau alte asocieri ale acestor culori), in vreme ce Bulb se vinde in varianta de culoare albastra sau alba. Ambele accesorii sosesc cu baterii incluse si costa in jur de 7.5 lire sterline, o bagatela pentru persoanele care doresc sa faca un cadou dragut si inedit iubitei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×