iPhone ascunde un cod de bare secret

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.721 ori
<b>iPhone ascunde un cod de bare secret</b>Exista persoane atat de obsedate de iPhone-ul lor incat se obosesc sa ii faca poze in mod night vision. Aceasta idee a dus la descoperirea unui misterios cod de bare in lateralul handsetului, acesta avand un scop necunoscut. Daca faceti o poza in mod...

Exista persoane atat de obsedate de iPhone-ul lor incat se obosesc sa ii faca poze in mod night vision. Aceasta idee a dus la descoperirea unui misterios cod de bare in lateralul handsetului, acesta avand un scop necunoscut.

Daca faceti o poza in mod night vision lui iPhone si reusiti sa decodati misterioasa inscriptie, am fi incantati sa aflam ce inseamna. Un cod de bare real nu ar avea sens, de vreme ce iPhone se vinde doar la cutie si nu exista riscul ca un client sa paraseasca magazinul cu o unitate in buzunar, mai ales ca toate cutiile sunt sigilate.

Acest cod de bare ar putea fi folosit pentru ordonarea terminalelor si etichetarea lor, astfel ca fiecare unitate ar avea un cod propriu, dupa care poate fi recunoscuta. Banuim ca un astfel de feature este util pentru cei de la service, desi suntem siguri ca telefonul dispune de elemente de identificare mai clare de atat.

Sa fie iPhone-ul cu adevarat o tehnologie extraterestra, dupa cum afirma unii? Cel mai probabil...nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×