Nokia E72 si E75 scapate pe Internet!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 11.060 ori
<b>Nokia E72 si E75 scapate pe Internet!</b>Daca ati crezut ca doar Apple scapa informatii confidentiale pe web, fie ca e vorba de un nou Macbook sau iPhone v-ati inselat. Se intampla si in tabara celor de la Nokia, care mai nou lucreaza la 2 telefoane proaspete, Nokia E72 si E75, dupa cum arata un...

Daca ati crezut ca doar Apple scapa informatii confidentiale pe web, fie ca e vorba de un nou Macbook sau iPhone v-ati inselat. Se intampla si in tabara celor de la Nokia, care mai nou lucreaza la 2 telefoane proaspete, Nokia E72 si E75, dupa cum arata un clip video "scapat" al finlandezilor. Clipul a disparut imediat, dar au ramas imaginile care atesta existenta noilor handseturi.

Am fi inteles ca exista greseli si slabiciuni omenesti ale testerilor care au pus mana pe cele 2 noi terminale, dar sa scapi materiale promotionale pe web sau teasere este o greseala grava a companiei finlandeze. Forumul Symbian Freak a facut descoperirea in premiera, telefonul din imaginea de mai sus fiind Nokia E75, iar cel din imaginea de mai jos Nokia E72.

Nokia E72

Ambele telefoane din seria E arata foarte promitator, in special E75, care ofera toate avantajele platformei S60 pe un slider aratos. Se pare ca handseturile vor fi ideale pentru SMS-uri, e-mail-uri si messaging, datorita tastaturilor full QWERTY incorporate in carcase compacte si stilate.

Update! Am gasit clipul:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×