iPhone = aur curat! Apple Înregistrează acum 2/3 din toate profiturile din vânzări de terminale mobile

1.532 ori
<b>iPhone = aur curat! Apple Înregistrează acum 2/3 din toate profiturile din vânzări de terminale mobile</b>Dincolo de o imagine a unei companii de succes și a unui brand pentru cei cu dare de mână, Apple are un cuvânt greu de spus la capitolul profituri, în segmentul de telefoane mobile. Aflați că această companie generează nu mai puțin de 2/3 din...

Dincolo de o imagine a unei companii de succes și a unui brand pentru cei cu dare de mână, Apple are un cuvânt greu de spus la capitolul profituri, în segmentul de telefoane mobile. Aflați că această companie generează nu mai puțin de 2/3 din toate profiturile obținute din vânzarea telefoanelor mobile.

și asta în condițiile în care gigantul din Cupertino a livrat 5.4% din terminalele mobile disponibile la nivel internațional. Cota ajunge la 18.5% în cazul smartphone-urilor, iar aceste cifre se aplică pe trimestrul 2 al acestui an. Studiile de piață Asymco arata că Apple a înregistrat 66.3% din profiturile industriei telefoanelor mobile și asta în trimestrul al doilea din 2011.

Cu 3 luni înainte, creatorul lui iPhone și iPad înregistra 57%, un alt rezultat impresionant. între timp, Samsung răspunde de 17.5% din totalul mobilelor livrate și generează 15% din profitul segmentului de produse, cu 6% mai puțin decât în primul trimestru. RIM, producătorul de BlackBerry-uri a atins 11% din profituri, în vreme ce HTC îi urmează, cu 7.4%.

în aceste condiții putem spune că în momentul de față Apple răspunde de popularitatea handseturilor ca produse/gadgeturi. Oare cum ar fi arătat piața smartphone și chiar și piața de device-uri mobile fără aportul companiei patronate de Steve Jobs?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×