iPhone beneficiaza de o aplicatie pentru controlul iTunes

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.078 ori
<b>iPhone beneficiaza de o aplicatie pentru controlul iTunes</b>Apple tocmai a lansat o serie de update-uri ale lui iPhone si iTunes, iar printre noile functii se afla si cateva noutati interesante. Este vorba in special de faptul ca utilizatorii unui iPhone sau iPod Touch vor putea folosi terminalul cu o aplicatie...

Apple tocmai a lansat o serie de update-uri ale lui iPhone si iTunes, iar printre noile functii se afla si cateva noutati interesante. Este vorba in special de faptul ca utilizatorii unui iPhone sau iPod Touch vor putea folosi terminalul cu o aplicatie gratuita de control la distanta a lui iTunes.

Putine detalii au fost dezvaluite pana acum, dar exista o mentiune clara a aplicatiei in notitele developerilor pentru noul iTunes 7.7, disponibil de azi. Banuim ca vom vedea un soi de retea ad-hoc creata intre computer si iPhone, fie prin Wi-Fi sau Bluetooth si poate vom reusi sa vedem si numele pieselor, playlisturi si multe altele in locul functiilor de baza (play/pauza/repede inainte/derulare inapoi).

Aceasta aplicatie soseste la doar o saptamana de la atingerea sumei de 5 miliarde de melodii descarcate prin iTunes. Oare va reusi aceasta noua functie sa creasca numarul de downloaduri de melodii sau va fi pur si simplu o metoda mai comoda de a controla celebrul serviciu de sharing al melodiilor contra cost? Pe cand si o astfel de aplicatie pentru PSP?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×