Nokia 7210 Supernova, telefon trendy de 120 de euro

Autor:  | Publicat în:  Nokia 5.854 ori
<b>Nokia 7210 Supernova, telefon trendy de 120 de euro</b>Lista de lansari marca Nokia Supernova se incheie cu un telefon aratos si ieftin, modelul 7210, ce poate fi admirat in imaginea urmatoare: Handsetul este chic si slim si disponibil in nuante glossy, cum ar fi "roz guma de mestecat sau "albastru viu". Prin...

Lista de lansari marca Nokia Supernova se incheie cu un telefon aratos si ieftin, modelul 7210, ce poate fi admirat in imaginea urmatoare:

Handsetul este chic si slim si disponibil in nuante glossy, cum ar fi "roz guma de mestecat sau "albastru viu". Prin intermediul acestui terminal, utilizatorii se vor putea bucura de muzica descarcata de pe PC sau cumparata prin Nokia Music Store. Veti administra lista complexa de melodii cu ajutorul clientului Nokia Music PC, disponibil pentru download.

7210 soseste cu slot pentru carduri SD, astfel ca veti putea stoca discografii dupa pofta inimii, dar si videoclipurile preferate. Lista de specificatii este completata de o camera de 2 megapixeli si de accesul printr-o singura apasare de tasta la Flickr si serviciile sale de photo sharing. Nokia 7210 Supernova va fi disponibil din toamna acestui an la pretul de 120 de euro, fara taxe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×