iPhone cel ieftin ar putea avea un display de 4 inch, carcasa ultrasubtire din plastic

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.121 ori
<b>iPhone cel ieftin ar putea avea un display de 4 inch, carcasa ultrasubtire din plastic</b>în 2013 zvonurile afirmă că Apple va face un pas mare, sau unul către micime, depinde cum priviți lucrurile. Se zvonește că producătorul din Cupertino ar pregăti un iPhone cu preț accesibil, un "iPhone pentru toată lumea", dacă vreți. Ei bine...

în 2013 zvonurile afirmă că Apple va face un pas mare, sau unul către micime, depinde cum priviți lucrurile. Se zvonește că producătorul din Cupertino ar pregăti un iPhone cu preț accesibil, un "iPhone pentru toată lumea", dacă vreți. Ei bine astăzi avem noi informații despre acest produs, parvenite de la KGI Securities și analistul sau Ming Chi Kuo.

Acest analist are un record excelent când vine vorba de predicții legate de iPhone și iPad, el prezicând atât dată de lansare pentru iPhone 4S, cât și funcțiile sale. în plus el a mai prezis cu precizie debutul lui iPhone 4 și iPad, printre altele. Kuo a mai făcut postări despre portofoliul viitor Apple și în trecut, iar acum revine cu detalii despre iPhone-ul low cost.

Se pare că acest terminal va avea un ecran de 4 inch, ca și iPhone 5, dar și o carcasă din plastic ultrasubitre. Kuo mai afirmă că plasticul va fi îmbinat cu sticlă, iar materialul hibrid va crește rezistenta handsetului și îl va face și mai ușor. Expertul ne îndeamnă să ne așteptăm și la variante colorate ale acestui iPhone, deși eu sincer vă recomand precauție când vine vorba de astfel de zvonuri.

iPad Mini a fost deja un pas mare pentru iPad, el fiind un soi de iPad pentru mase. Să fie Apple gata de un iPhone pentru largul consum?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×