Motorola X Phone va avea o zonă touch În partea din spate, imaginea de acum câteva zile era reală!

1.493 ori
<b>Motorola X Phone va avea o zonă touch În partea din spate, imaginea de acum câteva zile era reală!</b>Mai țineți minte știrea din urmă cu câteva zile în care vă prezentăm un telefon Motorola misterios? Ei bine, misterul a fost rezolvat, iar acest model era chiar celebrul X Phone, sau mai bine zis un prototip al acestuia, dacă ne luăm după o...

Mai țineți minte știrea din urmă cu câteva zile în care vă prezentăm un telefon Motorola misterios? Ei bine, misterul a fost rezolvat, iar acest model era chiar celebrul X Phone, sau mai bine zis un prototip al acestuia, dacă ne luăm după o sursă citată de Android and Me.

Sursa afirma că Motorola X Phone va sosi pe piață în această vară, chiar în iunie sau iulie. Handsetul pe care îl vedeți în imagini este chiar mult așteptatul telefon, ajuns cumva în Vietnam, dar într-o variantă prototip, care între timp a suferit unele modificări. Aflăm cu această ocazie și că logo-ul Motorola de pe spate va avea și rol de buton touch, care va porni diferite funcții ale telefonului. Motorola a mai inclus astfel de artificii pe modele ca Backflip in trecut, dar acum Google are și planuri mai speciale cu acest nou venit.

Motorola X Phone va avea o zonă touch În partea din spate, imaginea de acum câteva zile era reală!

Patent Bolt a descoperit un brevet al celor de la Google în care se face referire la butoane touch plasate pe spatele unui device. Zvonurile afirmă că în cazul lui X Phone, acest "buton" vă va permite să activați un asistent virtual sau Google Now. știam deja că Motorola lucra la un nou asistent de acest gen și e posibil ca totul să aibă o explicație prin acel buton touch. Se pare că Google X Phone nu va fi un telefon axat pe dotări high end, ci pe tehnologii de ultimă oră livrate la preț accesibil.

Se vehiculează și un preț de 199 de dolari și asta în retail, nu la abonament. Vom vedea totuși cum se termină povestea la vară!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×