Google va prezenta un nou proiect al Laboratorului X În următoarea lună; X Phone?

925 ori
<b>Google va prezenta un nou proiect al Laboratorului X În următoarea lună; X Phone?</b>Google nu se ocupă doar cu un motor de căutare și cu Android, știți și voi asta, iar enigmaticul co-fondator al Google, Sergey Brin a fondat o secțiune în cadrul companiei numită X Lab. Sergey e acel tip cu barbă care pare mereu visător și...

Google nu se ocupă doar cu un motor de căutare și cu Android, știți și voi asta, iar enigmaticul co-fondator al Google, Sergey Brin a fondat o secțiune în cadrul companiei numită X Lab. Sergey e acel tip cu barbă care pare mereu visător și care face surf și e miliardar la 30+ ani. Ei bine acum X Lab e gata să ne uimească în următoarea lună cu ceva nou!

X Lab ne-a oferit până acum proiecte de anvergură precum mașina fără șofer Google sau ochelarii Google Glass. Laboratorul secret Google are aproximativ 100 de angajați, oameni total dedicați cauzei și îmbunatățirii vieții utilizatorilor produselor firmei. Acest segment al Google generează sute de idei pe an, iar unele dintre ele nici nu vad lumina zilei. Doar una sau două devin din concept produs real.

Mai vreți exemple de proiecte care au venit de la X Lab? Ei bine, unul dintre ele este pur și simplu punctul albastru de pe Google Maps care va arăta unde sunteți într-o clădire/zona. în următoarea lună vom avea un nou anunț de la X Lab și mă aștept la ceva... cosmic, poate chiar la Motorola X Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×