iPhone costa doar 99 de euro acum, prin T-Mobile!

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.317 ori
<b>iPhone costa doar 99 de euro acum, prin T-Mobile!</b>T-Mobile a efectuat o reducere importanta de pret a variantei de baza a celebrului iPhone, care costa acum in Germania 99 de euro, fata de pretul anterior de 399 de euro, ne informeaza Reuters. Intr-un anunt postat pe site-ul operatorului german, T-Mobile...

T-Mobile a efectuat o reducere importanta de pret a variantei de baza a celebrului iPhone, care costa acum in Germania 99 de euro, fata de pretul anterior de 399 de euro, ne informeaza Reuters.

Intr-un anunt postat pe site-ul operatorului german, T-Mobile a afirmat ca va vinde versiunea de 8GB la doar 99 de euro impreuna cu un abonament pe 2 ani. Acesta din urma ii va costa pe clienti 89 de euro pe luna, iar oferta este disponibila doar intre 7 aprilie si 30 iunie. iPhone-ul de 16GB va costa in continuare 499 de euro, fiind disponibil impreuna cu un abonament pe 2 ani, cu pretul de 49 de euro pe luna.

Aceasta mutare este, conform analistilor pregatirea operatorului pentru noua versiunea de iPhone, cea 3G, care va fi insotita de reduceri similare si pe pietele din celelalte tari unde este prezent produsul Apple. Va reamintim ca Deutsche Telekom, detinatorul lui T-Mobile a anuntat la sfarsitul lunii ianuarie ca a vandut 70.000 de iPhone-uri din clipa lansarii handsetului in Germania, dar numarul nu a fost updatat de atunci. Sa fie ieftinirea si un semn al insuccesului acestui terminal in Europa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×