iPhone "Pwnage" in actiune, hacking total pe telefonul anului 2007

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.165 ori
<b>iPhone "Pwnage" in actiune, hacking total pe telefonul anului 2007</b>Celebrii iPhone DeV Team au intrat din nou in actiune, pacalindu-i pe cei de la engadgetmobile, carora le-au promis o demonstratie a unei noi aplicatii, dovedita o farsa de 1 aprilie. In cele din urma demonstratia a avut loc si puteti admira o geniala...

Celebrii iPhone DeV Team au intrat din nou in actiune, pacalindu-i pe cei de la engadgetmobile, carora le-au promis o demonstratie a unei noi aplicatii, dovedita o farsa de 1 aprilie. In cele din urma demonstratia a avut loc si puteti admira o geniala aplicatie pentru iPhone, dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la prezentarea video:

Acest asa-zis "Pwnage" permite utilizatorilor de iPhone sa incarce orice firmware dorit, inclusiv cele cu patchuri, care nu sunt aprobate de Apple. Astfel, vom beneficia chiar si de porturi ale sistemelor de operare mobile, cum ar fi Android sau Linux, ce vor rula pe iPhone. Cei de la engadgetmobile au procedat ca majoritatea utilizatorilor de iPhone hackuit: au cumparat un iPhone de 8GB (nou), l-au deblocat si au upgradat la versiunea 2.0 de firmware, mentinand telefonul activat in reteaua T-Mobile.

Nu este chiar un proces simplu, dar nici atat de greu cum este programarea softurilor de hacking. Cei de la Dev Team i-au ghidat pe redactorii engadgetmobile de-a lungul procesului, iar daca doriti mai multe detalii, le puteti afla acesand acest link sau acesta. Ne intrebam totusi, cum de au cei de la Dev Team acces la firmware-ul 2.0 (care se lanseaza in vara acestui an), desi raspunsul logic este ca acestia sunt developeri privilegiati de catre Apple, in ciuda faptului ca le hackuiesc telefonul.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×