Lenovo Ideapad U8, MID, PDA si GPS intr-un singur terminal

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.498 ori
<b>Lenovo Ideapad U8, MID, PDA si GPS intr-un singur terminal</b>In cadrul conferintei Intel IDF din Shanghai, unde au fost prezentate noile procesoare Atom, publicul a facut cunostiinta si cu un super-terminal, pe care il puteti urmari intr-o prezentare video dand click pe imaginea urmatoare: Lenovo Ideapad U8 dispune...

In cadrul conferintei Intel IDF din Shanghai, unde au fost prezentate noile procesoare Atom, publicul a facut cunostiinta si cu un super-terminal, pe care il puteti urmari intr-o prezentare video dand click pe imaginea urmatoare:

Lenovo Ideapad U8 dispune de toate functionalitatile unui MID si PDA, eventual si cele ale unui notebook, intr-un invelis comparabil cu cel al unui smartphone. Dotat cu GPS, acest terminal include pana si un soi de mouse optic de tip "tinta" prezentat pe display-ul de tip touchscreen. Funciile GPS sunt puse in valoare de aplicatii care ajuta utilizatorul sa afle mereu destinatia si ruta ideala pentru calatoriile sale.

Adaugati pe lista de feature-uri a acestui MID/PDA si un keypad numeric cu 12 taste, suport pentru MS Office si o surpriza, constituita de sistemul de operare Linux. Prezentarea video inclusa in acest articol, arata cum au evoluat terminalele desktop, in paralel cu cele portabile, ajungandu-se la o convergenta, care in cele din urma va duce la disparitia notiunii de desktop si la victoria mobilitatii... iar Ideapad U8 este doar inceputul.

Clip:


Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×