Lenovo Ideapad U8, MID, PDA si GPS intr-un singur terminal

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.407 ori
<b>Lenovo Ideapad U8, MID, PDA si GPS intr-un singur terminal</b>In cadrul conferintei Intel IDF din Shanghai, unde au fost prezentate noile procesoare Atom, publicul a facut cunostiinta si cu un super-terminal, pe care il puteti urmari intr-o prezentare video dand click pe imaginea urmatoare: Lenovo Ideapad U8 dispune...

In cadrul conferintei Intel IDF din Shanghai, unde au fost prezentate noile procesoare Atom, publicul a facut cunostiinta si cu un super-terminal, pe care il puteti urmari intr-o prezentare video dand click pe imaginea urmatoare:

Lenovo Ideapad U8 dispune de toate functionalitatile unui MID si PDA, eventual si cele ale unui notebook, intr-un invelis comparabil cu cel al unui smartphone. Dotat cu GPS, acest terminal include pana si un soi de mouse optic de tip "tinta" prezentat pe display-ul de tip touchscreen. Funciile GPS sunt puse in valoare de aplicatii care ajuta utilizatorul sa afle mereu destinatia si ruta ideala pentru calatoriile sale.

Adaugati pe lista de feature-uri a acestui MID/PDA si un keypad numeric cu 12 taste, suport pentru MS Office si o surpriza, constituita de sistemul de operare Linux. Prezentarea video inclusa in acest articol, arata cum au evoluat terminalele desktop, in paralel cu cele portabile, ajungandu-se la o convergenta, care in cele din urma va duce la disparitia notiunii de desktop si la victoria mobilitatii... iar Ideapad U8 este doar inceputul.

Clip:


Sursa: Concept-phones.com

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×