iPhone cu ecran flexibil? Apple lucrează la asta, conform unei oferte de job

Autor:  | Publicat în:  Apple 948 ori
<b>iPhone cu ecran flexibil? Apple lucrează la asta, conform unei oferte de job</b>Recent am văzut un brevet de telefon Apple cu ecran curbat, iar acum se pare că gigantul din Cupertino ar lucra la un terminal cu ecran flexibil. Samsung a prezentat tehnologii similare în ultimii ani la târgurile tech, deci mă aștept ca acum...

Recent am văzut un brevet de telefon Apple cu ecran curbat, iar acum se pare că gigantul din Cupertino ar lucra la un terminal cu ecran flexibil. Samsung a prezentat tehnologii similare în ultimii ani la târgurile tech, deci mă aștept ca acum creatorul lui iPhone să pluseze cu ceva complet nou.

Sharp și LG au dezvoltat la rândul lor display-uri de acest gen, iar LG se zvonește că ar pregăti deja producția de masă pentru acest tip de ecran. în ce privește inițiativa Apple, conform unei oferte de job din partea companiei se cauta un expert în această zonă. Astfel, aflăm că Apple caută un specialist în display-uri care să conducă o echipă ce va lucra la dezvoltarea de tehnologii ale ecranelor LCD, AMOLED și a celor flexibile, după cum afirma chiar anunțul de job.

iPhone cu ecran flexibil? Apple lucrează la asta, conform unei oferte de job

Se pare că postul pus la bătaie a dispărut imediat de pe web, el fiind reperat de site-urile de tehnologie, dar au rămas capturile de ecran pentru posteritate. Apple s-a înarmat deja cu destul de multe brevete legate de ecrane flexibile, cele mai noi implicând un terminal care își schimbă proprietățile pe măsură ce utilizatorii îl îndoaie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×