Into the Dead Review: endless runner first person cu zombii și atmosferă sumbră (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.527 ori
<b>Into the Dead Review: endless runner first person cu zombii și atmosferă sumbră (Video)</b>Sătui de atât Temple Run, Pitfall și Vector, am încercat un endless runner care ne propune o perspectivă first person. E vorba despre jocul Into the Dead, pe care l-am testat pe tableta Nexus 10 (link preț tablată). &nbsp; Jocul vine de la PikPok...

Sătui de atât Temple Run, Pitfall și Vector, am încercat un endless runner care ne propune o perspectivă first person. E vorba despre jocul Into the Dead, pe care l-am testat pe tableta Nexus 10 (link preț tablată).

Jocul vine de la PikPok Games, ocupa 25 MB și a sosit pe terminalele Nexus cu un bug ce presupunea un flicker alb în mijlocul ecranului. Din fericire, problema s-a rezolvat la câteva zile după ce am instalat jocul. Dacă vreți o paralelă, Into the Dead e un soi de Temple Run amestecat cu The Walking Dead, cel puțin ca atmosfera. Veți alerga pe un câmp plin de zombies, veți apăsa pe părțile laterale ale ecranului pentru a vira și veți apăsa pe ecran pentru a trage cu armele din dotare.

Into the Dead Review

Veți putea folosi un revolver, shotgun, drujba, pistol și alte arme, iar după fiecare alergare primiți bani, cu care cumpărați tot soiul de avantaje. Aceste avantaje, precum 1500 metri avans, arma din start le puteți folosi înainte de a începe alergarea. Jocul este foarte intens, mai ales că avem mulți zombii de înfruntat, ne împiedicăm de garduri și armele termină muniția când ne e lumea mai dragă.

Jocul primește o notă de 9.5 din 10 și îl descărcați de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×