iPhone cu tastatura?! Acum e posibil, prin intermediul carcasei Nuu, prezentata la IFA 2010

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.664 ori
<b>iPhone cu tastatura?! Acum e posibil, prin intermediul carcasei Nuu, prezentata la IFA 2010</b>Un iPhone cu tastatura fizica nu e doar o utopie sau o customizare extrema a terminalului, ci o realitate, prin intermediul cacasei marca Nuu, prezentata astazi la IFA 2010. Showul din Berlin a gazduit inovatia ce poate fi admirata mai jos, transformand...

Un iPhone cu tastatura fizica nu e doar o utopie sau o customizare extrema a terminalului, ci o realitate, prin intermediul cacasei marca Nuu, prezentata astazi la IFA 2010. Showul din Berlin a gazduit inovatia ce poate fi admirata mai jos, transformand iPhone-ul intr-un handset mai bun.

Produsul poarta numele de Mini Key si este practic o carcasa care rezolva atat problemele cu antena ale lui iPhone 4, cat si implementeaza o noua metoda de input pe terminal. In plus, carcasa protejeaza terminalul. Problema e ca iPhone-ul devine un handset gros cu clapeta glisanta, cata vreme se afla in carcasa Nuu.

Tastatura vine cu butoane scoase in evidenta, asezare QWERTY si 4 randuri de taste, conectandu-se la iPhone via Bluetooth. Alimentarea sa se realizeaza pe baza unei baterii Li-Ion iar pretul produsului este de 69 de dolari. Veti gasi carcasa in magazine in perioada Craciunului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×