iPhone cu tastatura?! Acum e posibil, prin intermediul carcasei Nuu, prezentata la IFA 2010

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.681 ori
<b>iPhone cu tastatura?! Acum e posibil, prin intermediul carcasei Nuu, prezentata la IFA 2010</b>Un iPhone cu tastatura fizica nu e doar o utopie sau o customizare extrema a terminalului, ci o realitate, prin intermediul cacasei marca Nuu, prezentata astazi la IFA 2010. Showul din Berlin a gazduit inovatia ce poate fi admirata mai jos, transformand...

Un iPhone cu tastatura fizica nu e doar o utopie sau o customizare extrema a terminalului, ci o realitate, prin intermediul cacasei marca Nuu, prezentata astazi la IFA 2010. Showul din Berlin a gazduit inovatia ce poate fi admirata mai jos, transformand iPhone-ul intr-un handset mai bun.

Produsul poarta numele de Mini Key si este practic o carcasa care rezolva atat problemele cu antena ale lui iPhone 4, cat si implementeaza o noua metoda de input pe terminal. In plus, carcasa protejeaza terminalul. Problema e ca iPhone-ul devine un handset gros cu clapeta glisanta, cata vreme se afla in carcasa Nuu.

Tastatura vine cu butoane scoase in evidenta, asezare QWERTY si 4 randuri de taste, conectandu-se la iPhone via Bluetooth. Alimentarea sa se realizeaza pe baza unei baterii Li-Ion iar pretul produsului este de 69 de dolari. Veti gasi carcasa in magazine in perioada Craciunului.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×