Primul telefon Windows Phone 7 anuntat oficial la IFA 2010: LG Optimus 7

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 722 ori
<b>Primul telefon Windows Phone 7 anuntat oficial la IFA 2010: LG Optimus 7</b>Iata ca inainte de luna octombrie, cea pentru care se estimase lansarea lui Windows Phone 7 vedem si primul terminal cu acest OS la bord anuntat oficial. Este vorba de modelul LG Optimus 7 prezentat oficial in cadrul IFA 2010 astazi. &nbsp; Handsetul vine...

Iata ca inainte de luna octombrie, cea pentru care se estimase lansarea lui Windows Phone 7 vedem si primul terminal cu acest OS la bord anuntat oficial. Este vorba de modelul LG Optimus 7 prezentat oficial in cadrul IFA 2010 astazi.

Handsetul vine cu suport pentru streaming DLNA, permitand utilizatorilor sai sa vizualizeze continuturi de pe telefon pe toate platformele digitale moderne via streaming WiFi. Transferul multimedia se aplica in cazul clipurilor 720p HD, fotografiilor, pieselor muzicale, toate capabile de playback cu ajutorul unui sistem audio sau televizor.

Primul telefon Windows Phone 7

LG Optimus 7 va fi pus in vanzare in trimestrul 4 al acestui an, iar telefonul poate fi urmarit in actiune la standul LG de la IFA 2010, in Berlin pana pe 7 septembrie 2010.

Primul telefon Windows Phone 7

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×