iPhone de 99 de dolari la Walmart? In varianta de 4GB doar

14.647 ori
<b>iPhone de 99 de dolari la Walmart? In varianta de 4GB doar</b>Cei de la Boy Genius Report au primit un indiciu in legatura cu faptul ca lantul de magazine Walmart va pune in vanzare varianta de 4GB a lui iPhone, pe langa modelul 3G, care va sosi si el in oferta companiei. iPhone-ul cu memorie de 4GB va costa 99 de...

Cei de la Boy Genius Report au primit un indiciu in legatura cu faptul ca lantul de magazine Walmart va pune in vanzare varianta de 4GB a lui iPhone, pe langa modelul 3G, care va sosi si el in oferta companiei.

iPhone-ul cu memorie de 4GB va costa 99 de dolari si va sosi cu un abonament pe 2 ani, dar vestea este mai mult speculatie decat realitate deocamdata. Stim deja ca Apple a renuntat deja la aceasta varianta a telefonului sau cu ceva timp in urma, pentru a populariza modelul de 8 GB, dar unei persoane care doreste sa cheltuiasca doar 99 de dolari pe un iPhone nu ii va pasa si de celelalte variante.

La urma urmei, 4 GB reprezinta mai mult decat pot oferi alte terminale mai performante, un astfel de spatiu de stocare fiind destul de incapator pentru numeroase continuturi media.

Sursa: Boygenisureport.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×