BlackBerry 8900 versus BlackBerry Bold: duelul in imagini

3.369 ori

Daca va intrebati care este diferenta dintre un BlackBerry 8900 si modelul 9000, atunci veti afla ca exista mai multe deosebiri decat va puteti imagina, toate surprinse de duelul in imagini initiat de catre cei de la Intomobile. In primul rand, noul...

Daca va intrebati care este diferenta dintre un BlackBerry 8900 si modelul 9000, atunci veti afla ca exista mai multe deosebiri decat va puteti imagina, toate surprinse de duelul in imagini initiat de catre cei de la Intomobile.

Duelul BlackBerry

In primul rand, noul BlackBerry Curve este cu mult mai subtire si mai mic decat modelul Bold si poate fi considerat chiar un soi de rival pentru varianta cu touchscreen, Storm. Modelul 8900 testat de catre Intomobile include taste mai mici si un ecran mai mare, dar totusi nu la fel de mare ca si cel de pe varianta 9000.

Jackul pentru casti aflat mai sus pe terminal este un avantaj, in vreme ce transferul majoritatii tastelor importante catre dreapta handsetului ii va nemultumit pe stangaci. Keypadul este mult mai "moale" decat cel al lui Bold, dar raspunde la comenzi la fel de bine ca si in cazul celorlalte modele Curve de pana acum. Tastele laterale se afla la indemana, fara a incurca utilizatorul keypadului QWERTY si trebuie sa remarcam spatiile dintre taste si alungirea tastelor Shift, toate de dragul comoditatii.

Partea de sus a terminalului imprumuta elemente de design de la BlackBerry Storm, butoanele Lock si Mute fiind acum combinate intr-o singura tasta, iar trackballul se afla inca in teste, deci nu putem spune ce il diferentiaza de restul modelelor. BlackBerry 8900 este disponibil acum prin Wireless Wave la pretul minim de 179.99 dolari cu un abonament pe 3 ani.

Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×