Porsche P'9522 este "Telefonul MacBook"

1.482 ori
<b>Porsche P'9522 este "Telefonul MacBook"</b>Stim ca exista telefoane concept Mac, dar este pentru prima oara cand putem spune cu mana pe inima ca un handset a imprumutat trasaturi din designul unui MacBook. Este vorba despre noul telefon Porsche P'9522, produs dintr-un singur bloc de aluminiu...

Stim ca exista telefoane concept Mac, dar este pentru prima oara cand putem spune cu mana pe inima ca un handset a imprumutat trasaturi din designul unui MacBook. Este vorba despre noul telefon Porsche P'9522, produs dintr-un singur bloc de aluminiu prelucrat, dupa modelul celor mai noi modele MacBook.

P'9522 soseste cu un display widescreen AMOLED de 2.8 inchi cu rezolutie de 400 x 240 pixeli, camera de 5 megapixeli cu autofocus, GPS, scanner de amprente si un media player impresionant, care suporta majoritatea formaturilor audio si video. Pe lista de specificatii descoperim si un tuner FM, suport WiFi si Bluetooth, plus un slot pentru carduri microSD de pana la 8GB.

Trebuie sa va informam ca avem de-a face cu un telefon de lux, cu talia de 12 mm si ca de obicei pentru acest gen de handseturi, fara suport pentru conectivitate 3G. Porsche P'9522 suporta conectivitate EDGE, ofera un timp de convorbire de 240 de minute si soseste impreuna cu un card microSD de 2 GB si un adaptor SD.

Terminalul poate fi achizitionat fara SIM chiar acum, cu un pret de pornire de 600 de euro.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×