iPhone depaseste Nikon si Canon la capitolul poze postate pe Flickr

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.779 ori
<b>iPhone depaseste Nikon si Canon la capitolul poze postate pe Flickr</b>Cantitate nu inseamna neaparat si calitate! Retineti acest aspect, atunci cand veti fi surprinsi sa aflati ca iPhone depaseste la capitolul numar de imagini postate pe Flickr numeroase aparate foto profesioniste si modele de telefoane. Aceasta evolutie o...

Cantitate nu inseamna neaparat si calitate! Retineti acest aspect, atunci cand veti fi surprinsi sa aflati ca iPhone depaseste la capitolul numar de imagini postate pe Flickr numeroase aparate foto profesioniste si modele de telefoane.

Aceasta evolutie o arata si graficul de mai sus, dar trebuie sa retineti ca  handsetul produs de Apple are un mic avantaj: statistica se aplica pentru 3 terminale mobile, in vreme ce fiecare model de camera este analizat in parte. Observati prezenta lui Canon EOS Digital Rebel XTI, a modelului Canon D80 si a lui Canon EOS 40D in acest top.

Este evident ca la capitolul calitate, Apple iPhone nu are nici o sansa in fata acestor aparate. Vorbim totusi de imagini premiate de National Geographic versus "poza mea neclara din pub cu amicii". Este totusi interesant de observat ca volumul de poze facute cu handsetul Apple este in crestere si ca Flickr este serviciul foto preferat de utilizatorii acestui telefon.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×