Samsung B3310, un telefon gretos de roz

9.487 ori
<b>Samsung B3310, un telefon gretos de roz</b>Ni se pare noua sau urmatorul telefon este exagerat din toate punctele de vedere? Fie ca e vorba de nuanta de roz folosita pentru carcasa sau de tastatura bizara, Samsung B3310 pare a fi genul de handset pe care doar publicul american il gusta. Nu stim la...

Ni se pare noua sau urmatorul telefon este exagerat din toate punctele de vedere? Fie ca e vorba de nuanta de roz folosita pentru carcasa sau de tastatura bizara, Samsung B3310 pare a fi genul de handset pe care doar publicul american il gusta.

Nu stim la ce se gandeau cei de la Samsung cand au creat un telefon care vine atat cu tastatura QWERTY, cat si cu keypad numeric vertical, in partea stanga a ecranului terminalului. B3310 este un handset entry level axat pe functii de mesagerie si social networking. Facebook, MySpace si Flickr sunt suportate din start pe acest terminal care tinteste publicul adolescentin.

Pretul lui Samsung B3310 nu este cunoscut inca, dar stim ca terminalul va sosi pe piata la jumatatea lunii septembrie, desi se zvoneste ca el ar fi disponibil deja in Spania si Franta. Sa fie acest handset o alternativa roz pentru celebrul Sidekick?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×