iPhone este "Inventia Anului" pentru Time Magazine

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.298 ori
<b>iPhone este "Inventia Anului" pentru Time Magazine</b>Toata lumea vorbea despre iPhone cu mult inainte ca acest terminal sa existe...Acum, iata ca telefonul anului este pe piata de cateva luni si am inceput deja sa observam impactul sau asupra tehnologiei mobile. Ca o incununare a succesului sau, Time...

Toata lumea vorbea despre iPhone cu mult inainte ca acest terminal sa existe...Acum, iata ca telefonul anului este pe piata de cateva luni si am inceput deja sa observam impactul sau asupra tehnologiei mobile. Ca o incununare a succesului sau, Time Magazine a numit telefonul produs de Apple "Inventia Anului 2007".

5 motive au fost mentionate pentru aceasta alegere, avand in vedere ca existau si competitori ai lui iPhone cu nume extrem de importante in industria mobila si IT. Primul face referire la aspectul terminalului, considerat "dragut" de catre juriu, in conditiile in care nu multe companii high tech iau designul in serios. Celelalte 4 motive sunt interfata sa touchscreen, influenta sa asupra tuturor terminalelor, platforma folosita de Apple si faptul ca iPhone are si potential de viitor, primul model fiind doar inceputul.

Probabil cei de la Time Magazine au urmarit evolutia celor de la Apple in cazul lui iPod si au realizat unde va fi iPhone peste 5 ani. Astfel, putem spune ca telefonul anului 2007 isi merita cu adevarat titlul, de vreme ce nici o alta lansare de gadget sau terminal nu a zguduit piata intr-un fel asemanator. Daca s-ar fi lansat in 2006 iPhone ar fi concurat cu siguranta cu console de top ca PlayStation 3, Nintendo Wii sau Xbox 360, dar anul 2007 a fost saracacios la acest capitol, terminalul creat de Apple adjudecandu-si titlul pe merit.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×