Tot ce stim pana acum despre Samsung u900

1.903 ori
<b>Tot ce stim pana acum despre Samsung u900</b>Orice operator si distribuitor de telefoane mobile are nevoie de un terminal mobil al carui atuu principal sa fie camera foto, de vreme ce aceste handseturi sunt populare, indiferent de trendul adoptat in acel moment. Pentru Verizon, un astfel de telefon...

Orice operator si distribuitor de telefoane mobile are nevoie de un terminal mobil al carui atuu principal sa fie camera foto, de vreme ce aceste handseturi sunt populare, indiferent de trendul adoptat in acel moment.

Pentru Verizon, un astfel de telefon a fost Samsung a990 si se pare ca noul model, u900 reprezinta un succesor de top al acestuia. Senzorul camerei nu si-a crescut capacitatea fata de modelul precedent si avem de-a face cu un telefon dotat cu o camera de 3 megapixeli, dar in acest caz autofocusul face diferenta. Evident este inclus si un blitz, iar ecranul lui u900 este unul rotativ, dand impresia de mobilitate crescuta, atunci cand veti folosi camera terminalului.

Nu cunoastem inca o data de lansare a acestui telefon destinat fotografilor amatori, dar din imaginile pe care le-am putut vedea pana acum, handsetul pare gata de lansare. Secretul unui mare producator de telefoane mobile este de a lansa un terminal adresat unui public specific, exact cand o companie de marca pregateste o linie de telefoane adresate restului publicului... Evident, vorbim despre Sony Ericsson si ale sale telefoane cu functii muzicale si, de vreme ce acest producator de top in ce priveste telefoanele cu super-camere nu are pe lista si astfel de lansari, Samsung va profita din plin.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×