iPhone in Romania, acum si prin MarketOnline.ro!

2.646 ori
<b>iPhone in Romania, acum si prin MarketOnline.ro!</b>Dupa ce Arobs a pus la dispozitia publicului cel mai laudat telefon al anului 2007, iPhone, iata ca si MarketOnline.ro urmeaza exemplul companiei clujene, punand in vanzare terminalul produs de Apple. iPhone este disponibil decodat si functional in toate...

Dupa ce Arobs a pus la dispozitia publicului cel mai laudat telefon al anului 2007, iPhone, iata ca si MarketOnline.ro urmeaza exemplul companiei clujene, punand in vanzare terminalul produs de Apple.

iPhone este disponibil decodat si functional in toate retelele din Romania, la pretul de 2099.9 RON. In cazul in care va intrebati, va putem preciza ca versiunea de 8GB va fi cea, care va fi comercializata in tara noastra. Totusi exista o mica problema, deoarece stocul este limitat la 100 de bucati, deocamdata... . Ca si Arobs, Marketonline ofera 24 de luni garantie pentru iPhone, promitand de asemenea sa onoreze comenzile in ordinea in care au fost facute.

Dupa ce veti cumpara terminalul veti observa ca impreuna cu garantia produsului va exista o mentiune separata in care veti fi rugati sa nu faci update-ul de firmware, acesta blocand telefonul. Firmware-ul 1.1.1 lansat recent de Apple va va obliga sa folositi handsetul doar in reteaua AT&T, din SUA si nu va va permite sa rulati atat de utilele aplicatii third party. Din fericire hackerii au reusit sa "sparga" si acest firmware si in curand nici update-ul nu va mai reprezenta o problema pentru posesorii romani de iPhone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×