Probleme pentru hackerii lui iPhone, updateul blocheaza softurile third-party

1.711 ori
<b>Probleme pentru hackerii lui iPhone, updateul blocheaza softurile third-party</b>Se pare ca posesorii de terminale iPhone vor trebui sa isi updateze handseturile cu firmware-ul 1.1.1, dar acesta are o serie de feature-uri care ii vor deranja cu siguranta pe cei care si-au hackuit telefonul. Din cauza noului firmware, aplicatiile...

Se pare ca posesorii de terminale iPhone vor trebui sa isi updateze handseturile cu firmware-ul 1.1.1, dar acesta are o serie de feature-uri care ii vor deranja cu siguranta pe cei care si-au hackuit telefonul.

Din cauza noului firmware, aplicatiile third-party nu vor mai fi functionale, iar reactivarea post-update va presupune folosirea unei cartele SIM originala AT&T. Cu alte cuvinte, Apple tocmai a blocat mii de telefoane deblocate pe cai mai mult sau mai putin legale, pe tot mapamondul. Compania lui Steve Jobs tine cu dintii de exclusivitatile sale, pedepsind prin aceste feature-uri ale updateului pe tot cei care au folosit aplicatii si metode de hacking ilegale in ochii celor de la Apple si AT&T.

Poate vom vedea in curand si un eventual downgrade sau firmware alternativ produs de catre pirati, pentru a ajuta miile de utilizatori iPhone pusi in dificultate. Asteptam primele reactii ale comunitatii fanilor telefonului anului, dar si critica hackerilor, a caror munca poate fi acum considerata in van. Va suferi oare si iPhone-ul european aceleasi modificari sau va include din start firmware-ul? Vom afla raspunul pe 9 noiembrie, data lansarii oficiale a telefonului in Marea Britanie si Germania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×