Telefonie mobila RCS & RDS de abia in 2008...

15.420 ori
<b>Telefonie mobila RCS & RDS de abia in 2008...</b>RCS & RDS a amanat pentru anul 2008 lansarea unui pachet de servicii de telefonie mobila, anuntat initial pentru finalul anului 2007. Compania va putea folosi licenta pentru telefonie mobila 3G, tocmai castigata la licitatie, punand la dispozitie...

RCS & RDS a amanat pentru anul 2008 lansarea unui pachet de servicii de telefonie mobila, anuntat initial pentru finalul anului 2007.

Compania va putea folosi licenta pentru telefonie mobila 3G, tocmai castigata la licitatie, punand la dispozitie publicului serviciile sale incepand cu jumatatea anului 2008. RCS & RDS isi va baza reteaua pe o solutie furnizata de Nokia, suma initiala necesara pentru o astfel de investitie fiind de 150 de milioane de euro. Serviciile companiei vor acoperi jumatate din populatia Romaniei, sau cel putin acestea sunt intentiile celor de la RCS & RDS.

RCS & RDS a facut public si numarul total de clienti pe care ii are in cele 6 tari in care compania ofera servicii de televiziune prin cablu, internet, telefonie fixa si televiziune prin satelit DTH. La finalul lunii iunie a acestui an, compania avea 1.34 milioane de clienti ai serviciilor de cablu TV, 1.73 milioane de clienti ai serviciilor TV prin satelit, respectiv 590.000 de clienti in cazul serviciilor de acces la internet si 862.000 de clienti ai serviciilor de telefonie fixa.

Furnizorul serviciilor mentionate anterior spera sa dea lovitura, obtinand 500 de milioane de dolari prin listare unui pachet de actiuni la Bursa de Valori din Londra. Astfel, fondurile ar putea fi utilizate pentru dezvoltarea infrastructurii necesare unei patrunderi in forta pe piata telefoniei mobile din Romania si din Europa de Est.

Va reusi oare RCS & RDS sa concureze cu gigantii locali, Vodafone, Orange si Cosmote?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×