LG KB2700 cu widescreen DMB

1.323 ori
<b>LG KB2700 cu widescreen DMB</b>Va prezentam viitorul, sub forma unui terminal cu functii TV, care soseste direct de la LG. Modelul KB2700 ofera o functie widescreen care va imbunatati semnificativ vizionarea filmelor pe telefonul mobil, aducand divertismentul digital in buzunarul...

Va prezentam viitorul, sub forma unui terminal cu functii TV, care soseste direct de la LG. Modelul KB2700 ofera o functie widescreen care va imbunatati semnificativ vizionarea filmelor pe telefonul mobil, aducand divertismentul digital in buzunarul oricarui utilizator.

Dotat cu o tastatura de tip slide-out si un ecran landscape, telefonul este in mod clar unul destinat functiilor TV. Vestea proasta este ca acest terminal este destinat, deocamdata doar celor din Coreea de Sud. Dupa modele revolutionare ca Prada Phone, LG se pregateste sa revina pe piata cu aceasta "bomba tehnologica".

Nu cunoastem inca alte dotari tehnice ale terminalului, dar ne exprimam regretul ca nu putem vedea si in Romania minunatul KB2700. M-a surprins sa vad ca acest mode este dotat cu o antena destul de subtire si nu este vorba de o intoarcere la stilul vechi ci probabil de o mai buna receptie a programelor TV. In sfarsit o modalitate de a viziona filme la o rezolutie mai mare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×