iPhone la vanzare in Carrefour Orhideea!

3.828 ori
<b>iPhone la vanzare in Carrefour Orhideea!</b>Dupa ce va prezentam imagini si informatii conform carora celebrul iPhone a fost depistat in magazine din Iasi si Constanta, beneficiem de o serie de imagini cu terminalul , surprins in supermaketul Carrefour Orhideea, din Bucuresti. Imaginile ne-au fost...

Dupa ce va prezentam imagini si informatii conform carora celebrul iPhone a fost depistat in magazine din Iasi si Constanta, beneficiem de o serie de imagini cu terminalul , surprins in supermaketul Carrefour Orhideea, din Bucuresti.

Imaginile ne-au fost trimise de catre un cititor (caruia ii multumim), iar informatia despre prezenta handsetului la Carrefour era deja raspandita pe blogosfera. Pozele au fost facute ieri, 27 martie 2008 cu un Sony Ericsson v630i, in incinta magazinului si nu la reprezentantele Orange, Cosmote sau Vodafone de la intrarea in supermarket. Pretul terminalului este de 2.299 RON, iar iPhone-ul este disponibil in varianta de 8Gb.

iPhone in Carrefour

Vom vizita astazi supermaketul Carrefour Orhideea si incercam sa aflam detalii. Ramaneti pe mobilissimo pentru un update al acestor informatii si o serie de poze noi. De remarcat este faptul ca acest telefon se vinde destul de bine la magazinul mentionat anterior, beneficiind de vizibilitate si fiind unul dintre terminalele cele mai asteptate ale anului.

iPhone in Carrefour

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×