Internetul mobil din Romania, promovat de iPhone, afirma statisticile Trafic.ro

Autor:  | Publicat în:  Internet 1.854 ori
<b>Internetul mobil din Romania, promovat de iPhone, afirma statisticile Trafic.ro</b>Trafic.ro ne informeaza ca numarul de utilizatori ai Internetului de pe telefonul mobil a crescut semnificativ, fapt relevat si de statistici. Printre site-urile monitorizate de Trafic.ro se numara si exemple care au crescut constant in ultimele luni, in...

Trafic.ro ne informeaza ca numarul de utilizatori ai Internetului de pe telefonul mobil a crescut semnificativ, fapt relevat si de statistici. Printre site-urile monitorizate de Trafic.ro se numara si exemple care au crescut constant in ultimele luni, in ce priveste accesarea lor de pe telefonul mobil. Iata si statisticile cu privire la cresterea numarului de vizitatori de pe iPhone ai categoriilor de site-uri:

Cele mai vizitate 10 categorii de site-uri (de pe terminalul mobil produs de Apple) sunt cele din tabelul urmator si putem observa o predilectie a posesorilor acestui handset pentru stiri si evident pentru sport:

Nota: * Procent din totalul accesarilor de pe iPhone pe site-urile aflate in categoriile Trafic.ro

In mod bizar divertismentul se afla pe locul 4, denotand tipul de public care utilizeaza iPhone-uri in Romania la aceasta ora, persoane cu un venit mediu spre mare, interesate de stiri si de media. Blogurile sunt si ele in top, subliniind inca o data importanta acestui tip de site-uri si platforme online, care s-au dezvoltat enorm in Romania.

Si indicele NET Index a crescut in saptamana 17-23 martie 2008, ajungand la 5601.25, cu 71.94 puncte mai mult decat in saptamana precedenta. Ce este NET Index? El este un instrument lansat de Trafic.ro prin care este evidentiata tendinta evolutiei traficului pe Internetul din Romania. Serviciul este extrem de util companiilor carora le pasa de imaginea lor pe Internet si care doresc o vizibilitate crescuta. Mai mult informatii despre NET Index aici si un sumar al variatiilor indicelui in ultimul an in tabelul urmator:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×