iPhone nu vrea sa se vanda in Marea Britanie!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.113 ori
<b>iPhone nu vrea sa se vanda in Marea Britanie!</b>Probleme din nou cu iPhone , atat in SUA,unde vanzarile au inceput sa scada, cat si in Marea Britanie, unde terminalul este practic "proaspat", fiind lansat pe data de 9 noiembrie. iPhone a fost lansat pri intermediul companiilor O2 ci Carphone Warehouse,...

Probleme din nou cu iPhone , atat in SUA,unde vanzarile au inceput sa scada, cat si in Marea Britanie, unde terminalul este practic "proaspat", fiind lansat pe data de 9 noiembrie.

iPhone a fost lansat pri intermediul companiilor O2 ci Carphone Warehouse, dar cozile enorme la care se asteptau distribuitorii nu au fost formate. La doar o ora dupa lansarea oficiala, numarul angajatilor acestor reprezentante era mai mare decat cel al clientilor prezenti, cel putin in Liverpool. Lucrurile au devenit deja serioase, daca luam in calcul faptul ca majoritatea clientilor doar priveau si plecau, in vreme ce casa de marcat era neobisnuit de "tacuta".

Un biet angajat a incercat chiar sa atraga atentia, imbracandu-se intr-un soi de mascota, in vreme ce restul personalului practic momea potentialii clienti in reprezentante, chiar si pentru a arunca o privire terminalului iPhone. Tone de fluturasi promotionali nu au fost folositi, in vreme ce un angajat Carphone Warehouse a mentionat faptul ca numarul tinta de unitati tocmai a fost injumatatit si ca acesta nu va fi atins prea curand. Magazinul O2 din centrul orasului Liverpool arata putin mai bine, numarul de clienti prezenti dand impresia unei dupa-amieze normale de miercuri, dar totusi nu multi oameni au fost vazuti iesind din magazine cu pungi cu sigla Apple.

Daca fenomenul se petrece si in restul oraselor britanice, atunci Apple si O2 au probleme serioase si vor trebui sa schimbe intreg planul european al terminalului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×