iPhone OS 3.1.3 disponibil acum pe iPhone si iPod touch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.020 ori
<b>iPhone OS 3.1.3 disponibil acum pe iPhone si iPod touch</b>Apple tocmai a lansat un nou update software pentru iPhone si iPod touch, versiunea 3.1.3 a platformei. Aceasta include bug fix-uri si rezolva cateva din problemele aparute pana acum pe terminal. &nbsp; &nbsp; Printre problemele rezolvate se numara...

Apple tocmai a lansat un nou update software pentru iPhone si iPod touch, versiunea 3.1.3 a platformei. Aceasta include bug fix-uri si rezolva cateva din problemele aparute pana acum pe terminal.

Printre problemele rezolvate se numara imbunatatirea acuratetii de afisare a nivelului bateriei pe iPhone 3GS, corectarea bugului care facea ca unele aplicatii third party sa nu porneasca si rezolvarea bugului care facea ca o aplicatie sa se blocheze odata cu folosirea tastaturii japoneze Kana.

Update-ul software se aplica tuturor modelelor iPhone si iPod touch si nu este chiar 3.2-ul pe care il asteptam cu nerabdare, vazandu-l in actiune pe Apple iPad. Ca de obicei, imediat ce a fost lansat noul iPhone OS, aflam ca hackurile blackra1n si probabil si redsnow au fost anulate de acest software, astfel ca daca folositi un iPhone jailbreakuit, ar fi bine sa va abtineti de la a updata.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×