Sony Ericsson Aspen, primul telefon Windows Mobile 6.5.3 anuntat oficial

2.788 ori
<b>Sony Ericsson Aspen, primul telefon Windows Mobile 6.5.3 anuntat oficial</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat un nou telefon "verde", din seria GreenHeart, pe numele sau Aspen. Avem de-a face cu un smartphone cu tastatura full QWERTY, disponibil in format candybar si ruland Windows Mobile 6.5.3. Acesta este primul telefon cu acest...

Sony Ericsson tocmai a anuntat un nou telefon "verde", din seria GreenHeart, pe numele sau Aspen. Avem de-a face cu un smartphone cu tastatura full QWERTY, disponibil in format candybar si ruland Windows Mobile 6.5.3. Acesta este primul telefon cu acest OS la bord.


Aspen este un "business phone"
, care poate rivaliza cu usurinta cu un BlackBerry sau cu un Nokia din seria E. Terminalul suporta conectivitate HSPA, EDGE, vine cu o camera de 3.2 megapixeli cu zoom digital de 4x, Bluetooth stereo cu A2DP, difuzoare stereo si Internet Explorer Mobile. Microsoft Exchange ActiveSync este suportat pe acest model, impreuna cu recunoasterea scrisului de mana,  jocuri 3D, Facebook, Skype, streaming video si Java.

Sony Ericsson Aspen

Noul smartphone Sony Ericsson incorporeaza un display touch TFT de 2.4 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, jack audio de 3.5 mm, o baterie care rezista pana la 10 ore in mod convorbire GSM/GPRS, slot pentru carduri microSD, WiFi si Google Maps. Acest handset ecologic va sosi pe piata in trimestrul 2 al lui 2010, in variante de culoare neagra sau argintie.

Aspen

Sony Ericsson Aspen va veni la pachet cu un card microSD de 4 GB, un handsfree stereo portabil HPM-60J GreenHeart si optional cu un handsfree Bluetooth VH700. Iata si un clip de prezentare a noului smartphone:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×