Google Nexus One primeste primul update: multitouch si Goggles, disponibile pe terminal

1.578 ori
<b>Google Nexus One primeste primul update: multitouch si Goggles, disponibile pe terminal</b>Google tocmai a anuntat ca primul sau telefon, Nexus One va beneficia de un update software incepand de azi. Acesta include suport multitouch, functie pe care numerosi utilizatori o doreau pe acest handset inca de la lansarea sa. &nbsp; &nbsp; Suportul...

Google tocmai a anuntat ca primul sau telefon, Nexus One va beneficia de un update software incepand de azi. Acesta include suport multitouch, functie pe care numerosi utilizatori o doreau pe acest handset inca de la lansarea sa.

Suportul multitouch permite actiuni gen "zoom prin ciupire" a ecranului, utila in browserul si galeria smartphone-ului, dar si in Google Maps. Acelasi update de software vine cu noul Google Maps 3.4, care permite sincronizarea obiectivelor marcate pe harta, sugestii obtinute din istoricul de calatorii al utilizatorului si Night Mode in Maps Navigation.

O alta noutate pentru acest telefon Android este Google Goggles, o aplicatie lansata in luna decembrie a anului trecut si pe care o puteti descarca din meniul All Apps. Google a anuntat si ca va lansa un fix pentru a imbunatati conectivitatea 3G pe acest handset, dupa ce au aparut probleme la acest capitol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×