iPhone OS 4.0: tehnologiile viitorului, in patente actuale

1.564 ori
<b>iPhone OS 4.0: tehnologiile viitorului, in patente actuale</b>Acum ca iPhone OS 3.0 a adus pe iPhone si ultimele functii care lipseau, ramane doar sa aflam ce ne rezerva viitorul in privinta software-ului folosit de Apple pe handsetul sau. Pentru a arunca o privire asupra lui iPhone OS 4.0, ne putem folosi de cele...

Acum ca iPhone OS 3.0 a adus pe iPhone si ultimele functii care lipseau, ramane doar sa aflam ce ne rezerva viitorul in privinta software-ului folosit de Apple pe handsetul sau. Pentru a arunca o privire asupra lui iPhone OS 4.0, ne putem folosi de cele mai recente patente Apple.

Unul dintre aceste patente descrie felul in care terminalul se va putea adapta automat la diferite locatii si evenimente din viata utilizatorului. Ca "reactie" la aceste evenimente, iPhone-ul isi va reconfigura setarile automat, spre exemplu trecand in modul silentios si pornind functia voicemail de indata ce calendarul arata ca a inceput o intalnire importanta de afaceri.

De asemenea, prin intermediul noului software, handsetul va putea prioritiza anumite functii si optiuni, in functie de locul in care va aflati si ora (notificari, email, mesagerie etc.). Un alt patent Apple prezinta felul in care utilizatorul va preseta activitati comunicationale automat, folosindu-se de evenimentele din calendar sau de locul in care se afla.

OS 4.0

Astfel, spre exemplu iPhone-ul dumneavoastra va trimite automat un SMS cu urari de bine in cazul zilei de nastere a unui amic, va oferi spre ascultare un anumit mesaj, in functie de persoana care va apeleaza atunci cand nu puteti raspunde si va trimite automat un mesaj colegului caruia nu i-ati raspuns la mesajul voicemail intr-o ora.

Mai multe detalii despre aceste patente, dar si despre "comunicarea inteligenta" cu ajutorul lui iPhone aflati de aici.

[Via: Unwiredview.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×