iPhone pentru Goliat!? Iată un uriaș de 40 de inchi devenit din telefon... masă tech gen Surface (Video)

1.479 ori
<b>iPhone pentru Goliat!? Iată un uriaș de 40 de inchi devenit din telefon... masă tech gen Surface (Video)</b>Dacă un iPhone uriaș nu mai pare noutate, gândiți-vă totuși cum arată un astfel de terminal cu o diagonală de 40 de inchi și îndeplinind rol de "măsuță de cafea tehnologizată" precum Microsoft Surface. Un anume Benjamin Bachmeier este...

Dacă un iPhone uriaș nu mai pare noutate, gândiți-vă totuși cum arată un astfel de terminal cu o diagonală de 40 de inchi și îndeplinind rol de "măsuță de cafea tehnologizată" precum Microsoft Surface. Un anume Benjamin Bachmeier este creatorul acestui design de "masă iPhone".

Interesant e faptul că puteți folosi acest device drept telefon mobil, PC, iPad sau chiar televizor. De remarcat faptul că interfața mesei iPhone este cea specifică seriei Sony PlayStation (cel puțin în imaginea de mai sus), iar în ce privește hardware-ul, acest device dispune de 4 GB RAM DDR 2, un HDD de 500 GB, capacitate de captură 720p cu ajutorul unei camere de 5.7 megapixeli și folosește Windows 7 Professional drept OS.

iTableous

Display-ul este un LED Toshiba HD 1080p, iar sonorizarea este asigurată de un sistem 4.1. Alte dotări includ un DVD player, port SATA/Ethernet și toate celelalte porturi standard pentru un PC, în vreme ce creierul acestui super iPhone este un procesor de 2 GHz. Benjamin Bachmeier a botezat invenția sa iTableous, iar o altă parte importantă de menționat este prezența unui sistem de răcire, nu atât pentru componentele device-ului, cât pentru mâinile utilizatorului, plasate pe ecran.

Iată și un clip video cu uriașul gadget în acțiune:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×