Un nou Nokia atractiv cu Symbian Belle prezentat din greșeală Într-un clip promoțional NFC (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.227 ori
<b>Un nou Nokia atractiv cu Symbian Belle prezentat din greșeală Într-un clip promoțional NFC (Video)</b>Tehnologia pare a fi la mare preț pentru cei de la Nokia, după cum arată și clipul promoțional de mai jos. Totuși, acest video nu promovează doar acest tip de conectivitate, ci și un misterios terminal cu Symbian Belle la bord, care ar putea fi...

Tehnologia pare a fi la mare preț pentru cei de la Nokia, după cum arată și clipul promoțional de mai jos. Totuși, acest video nu promovează doar acest tip de conectivitate, ci și un misterios terminal cu Symbian Belle la bord, care ar putea fi doar un concept creat rapid de Nokia de dragul demonstrației... sau un device real!

Prezent pe ecranul unui Nokia 700 într-o prezentare video, acest telefon este, conform speculațiilor modelul N8-01, deși mai degrabă numele 801 i s-ar potrivi, având în vedere noul sistem de denumiri Nokia. De remarcat cât de curbat este acest handset pe margini și per total forma sa este una foarte interesantă și futuristă.

Nokia 801?

Observăm și prezența butoanelor de apelare și încheiere a apelurilor în partea inferioară, dar sub formă capacitiva. Un alt lucru important de menționat este faptul că în clip își face apariția încă un model misterios, dar acesta pare mai degrabă un Nokia 700, decât un nou venit. Telefonul rotunjit are și un ecran cu marginile foarte mici și încă o dată ne întrebam dacă vom vedea vreodată un handset cu display edge to edge, cum se zvonea că este iPhone 5.

Iată clipul promoțional care a pornit zvonurile:

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×