iPhone Pro, un concept de telefon cu cameră DSLR

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.689 ori
<b>iPhone Pro, un concept de telefon cu cameră DSLR</b>Cum sună un iPhone cu ecran mare și lat, cu diagonală de 4.5 inch și o cameră 3D? Acesta este iPhone Pro, un concept creat de către Jinyoung Choi și care vine cu o cameră de 1.2 megapixeli cu suport pentru captura 3D și posibilitatea de atașare...

Cum sună un iPhone cu ecran mare și lat, cu diagonală de 4.5 inch și o cameră 3D? Acesta este iPhone Pro, un concept creat de către Jinyoung Choi și care vine cu o cameră de 1.2 megapixeli cu suport pentru captura 3D și posibilitatea de atașare a unui accesoriu DSLR.

Partea din spate este una modulara și îi puteți atașa atât o cameră DSLR, cât și un proiector sau un HDD. Telefonul suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și măsoară 9.6 mm în grosime, iar zona modulara se poate conecta și la difuzoare portabile, dacă doriți o exprienta audio deosebită. Având în vedere că acest smartphone trebuie să realizeze și să proceseze fotografii de calitate înaltă, bănuiesc că și procesorul e la înălțime, deci mă aștept la un quad core aici, poate chiar cel zvonit, Apple A6.

Ca design, iPhone Pro îmi pare o combinație între iPhone 4S și 3GS și carcasa sa metalizata arata chiar bine. Singurul lucru care poate fi îngrijorător este greutatea senzorului foto, care poate slăbi mecanismul de atașare în timp. în plus, dacă telefonul e atât de subțire și DSLR-ul atât de gros și greu, probabil că va fi incomod să îl țineți pe iPhone Pro în mână. încă o dată, acesta este doar un concept și nu va fi produs vreodată de Apple. în schimb accesorii de acest gen am mai văzut până acum, chiar și carcase cu lentile DSLR pentru camera lui iPhone 4S.

iPhone Pro

iPhone Pro, un concept de telefon cu camera DSLR

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×