CTIA Wireless 2008: Sunet Dolby Surround, acum si pe Nokia N95 8GB

1.772 ori
<b>CTIA Wireless 2008: Sunet Dolby Surround, acum si pe Nokia N95 8GB</b>Deja numele Nokia este asociat instantaneu cu terminalele multimedia, desi Motorola ar dori mai degraba ca numele sau sa beneficieze de o astfel de asociere. Si totusi, ce ar fi terminalele multimedia fara sunet Dolby Surround? Desi finlandezii sunt...

Deja numele Nokia este asociat instantaneu cu terminalele multimedia, desi Motorola ar dori mai degraba ca numele sau sa beneficieze de o astfel de asociere. Si totusi, ce ar fi terminalele multimedia fara sunet Dolby Surround?

Desi finlandezii sunt celebri pentru calitatea telefoanelor lor, in special la capitolul video/camera/display/media ei nu sunt chiar experti in ale "surround sound-ului". Aici intra in scena Dolby Digital, care isi va aduce aportul la imbunatatirea procesarii audio a noilor telefoane Nokia. Dolby anuntase deja oficial ca se afla in cautarea unor parteneri, producatori de telefoane mobile, pentru a dota terminalele cu o aplicatie pentru procesarea sunetului cu surround.

Avantajul principal al celor de la Dolby este faptul ca acestia pot lua un sunet "vechi", stereo si ii pot da un feeling 3D si o adancime crescuta. Standul Symbian de la CTIA Wireless 2008, din Las Vegas avea ca "invitat principal" aplicatia Dolby Digital surround sound, care va fi in curand disponibila si pe celebrul Nokia N95 8GB. Aplicatia este instalata si ruleaza in fundal, atunci cand vizionati filme sau ascultati muzica. Folosind o pereche de casti performante, experienta audio oferita de un telefon Nokia de top este cu adevarat impresionanta, astfel ca asteptam cu nerabdare implementarea tehnologiei Dolby.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×