iPhone SE2 ar urma să ofere un panou spate din sticlă și suport pentru încărcare wireless

1.965 ori
<b>iPhone SE2 ar urma să ofere un panou spate din sticlă și suport pentru încărcare wireless</b>Cu toate că ideea unui iPhone de 4 inch nu mai sună atât de atractivă pentru publicul care în aceste momente se bucură de terminale mai compacte grație introducerii panourilor 18:9, se pare că leak-urile asociate acestui smartphone continuă

Deși ideea unui succesor pentru iPhone SE nu prea mai ar avea succes la ora actuală ținând cont de faptul că device-urile au devenit mai compacte în ultimul an datorită panourilor 18:9, se pare că leak-urile asociate acestui device continuă. Astăzi din partea publicației tekz24.com vine vestea că viitorul iDevice va oferi un design similar lui iPhone 8, așadar ne așteptăm la o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă.

Se aduce în discuție și posibilitatea ca telefonul să ofere suport pentru tehnologia de încărcare wireless, o dotare interesantă în cazul în care se adeverește. Vom avea și un upgrade în materie de echipare hardware, dar cum alte leak-uri mai credibile nu există pentru moment nici noi nu luăm de bună speculația de față.

Singurul aspect ce l-ar face pe iPhone SE2 mai interesant în condițiile în care se lansează ar fi prețul, produsul urmând a fi cel mai accesibil smartphone iOS din portofoliul americanilor. Așteptăm în perioada următoare mai multe scăpări și ne convingem astfel dacă Tim Cook și ai lui chiar au în plan lansarea unui asemenea device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×