iPhone se va lansa pe data de 29 iunie

1.060 ori
<b>iPhone se va lansa pe data de 29 iunie</b>Surse din cadrul unei statii de televiziune americane afirma ca Apple a trimis spre difuzare 3 spoturi publicitare, iar in unul dintre acestea este prezent si numarul magic: data de lansare, 29 iunie. Nimic nu ne mai mira nimic cand vine vorba despre...

Surse din cadrul unei companii de televiziune americane afirma ca Apple a trimis spre difuzare 3 spoturi publicitare, iar in unul dintre acestea este prezent si numarul magic: data de lansare, 29 iunie.

Nimic nu ne mai mira nimic cand vine vorba despre zvonuri legate de iPhone... Deja existau stiri "sigure" care anuntau lansarea oficiala a terminalului de la Apple pe data de 11, 15 sau 20 iunie, de fapt orice zi din iunie daca stam sa ne gandim mai bine.Totusi exista unele indoieli chiar si in legatura cu data de 29, in special din cauza faptului ca reclamele se vor difuza inaintea conferintei in cadrul careia Steve Jobs va anunta data oficiala de lansare a lui iPhone.

Totusi, data de 29 se potriveste cu sintagma "finalul lunii iunie" oferita de Apple presei cu catva timp in urma. Problema e ca aceasta data pica intr-o zi de vineri, iar cei de la Apple sunt cunoscuti pentru preferinta lor pentru zilele de marti, cand vine vorba de lansari oficiale. La urma urmei, e OK daca data stabilita va fi respectata, dar daca nu se intampla asa, putem spune ca am fost avertizati din timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×