Microsoft Surface + HTC Shift + Shift UI versus Apple iPhone

3.156 ori
<b>Microsoft Surface + HTC Shift + Shift UI versus Apple iPhone</b>Desi Steve Jobs si Bill Gates declara ca Microsoft si Apple nu se afla intr-o competitie, ci prefera colaborarea putem observa ca o serie de produse lansate sau care urmeaza sa fie lansate de Microsoft concureaza direct cu cele de la Apple (daca facem...

Desi Steve Jobs si Bill Gatesdeclara ca Microsoft si Apple nu se afla intr-o competitie, ci prefera colaborarea putem observa ca o serie de produse lansate sau care urmeaza sa fie lansate de Microsoft concureaza direct cu cele de la Apple (daca facem cateva mici asocieri).

"Bomba" celor de la Microsoft este constituita de noul display tabletop numit Surface. Practic, dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos veti putea controla orice activitate care implica un oarecare aport digital cu ajutorul unui sistem multi-touch. Hmmm, parca am mai auzit de multi-touch undeva. Apple foloseste acelasi sistem in cadrul iPhone si numeroase alte terminale mobile au inceput deja sa dea uitarii tastele optand pentru un astfel de sistem.

Microsoft Surface iti va permite sa scanezi un document doar pozitionandu-l pe ecranul de 30 de inch si apoi, doar punandu-ti degetul de cateva ori pe uriasul display, sa il trimiti prin mail. De asemenea acest terminal promitator permite utilizatorului sa foloseasca un set de harti, gasind locul ideal pentru vacanta, trasandu-si rutele ideale si afland toate informatiile despre o anumita regiune doar folosindu-si degetul aratator. Doriti o prajitura? Surface va fi disponibil si in baruri, cu o interfata colorata, creand un fel de screen savere in forma de bule cand un pahar este plasat pe display-ul lor, iar daca veti dori sa comandati ceva, uitati de chelner: navigati in meniul terminalului si selectati ceea ce doriti. Surface recunoaste orice tip de terminal plasat pe ... suprafata sa! Mai multe detalii pe site-ul oficial : http://www.microsoft.com/surface/

Ganditi-va ca va puneti telefonul pe acest display... in doar cateva secunde va puteti descarca melodiile, copia datele de pe terminalul mobil pe Surface, puteti afla pretul telefonului si multe altele. Aceasta inventie a celor de la Microsoft ne aminteste de o alta, apartinand aceleiasi companii, si anume celebra interfata multi-touch Shift, creata ca raspuns la interfata creata de Apple. Shift permite utilizatorului sa ghideze prin miscarea degetului pointerul de pe ecranul PDA-ului sau. Ridicand degetul veti putea selecta iconul dorit, iar printr-o serie de miscari succesive ale degetului aratator veti putea naviga cu usurinta prin meniul oricarui terminal care foloseste o astfel de tehnologie.

Ca o coincidenta Shift se numeste si celebrul PDA de la HTC, care include ... previzibil un touchscreen de 7 inch. Ramane de vazut daca este vorba doar de o coincidenta de nume, sau modelul de la HTC va folosi interfata celor de la Microsoft. Astfel Apple ar putea primi o adevarata lovitura, mai ales ca HTC a dat sfoara in legatura cu anuntarea unui nou terminal pe 5 iunie 2007, unul care promite sa zguduie universul IT.

iPhone va fi prezentat cam in aceeasi perioada si banuim un duel al experientelor multi-touch, cu telefonul de la Apple in prim-plan si HTC Shift, poate dotat cu interfata Shift prinzand un loc pe podiumul terminalelor laudate de presa de specialitate. In timpul acestui duel multi-touch, Microsoft Surface va culege laurii, anuntand o era fara tastatura, era display-ului multi-touch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×