Xiaomi confirmă prezența tehnologiei de încărcare wireless pe flagship-ul Mi 7

1.572 ori
<b>Xiaomi confirmă prezența tehnologiei de încărcare wireless pe flagship-ul Mi 7</b>Direct din partea celor de la Xiaomi vine astăzi și confirmarea faptului că viitorul flagship Mi 7 va opta pentru tehnologia de încărcare wireless, o dotare ce îi va încânta pe fani. Noul telefon este așteptat să sosească la bord cu un procesor

Printre telefoanele așteptate să sosească în acest an cu procesor Snapdragon 845 se numără și Xiaomi Mi 7, telefon ce ar putea debuta în cadrul MWC 2018 sau ceva mai târziu în aprilie dacă luăm de bune unele zvonuri. Se anunță un handset tare interesant și astăzi aflăm că fix firma chineză a confirmat prezența unui sistem de încărcare wireless la bord, o veste ce nu poate decât să ne bucure.

Xiaomi Mi 7

Informația a fost postată pe platforma WeChat și descoperim că modulul wireless provine de la firma americană Integrated Device Technology. Nu s-a dezvăluit exact ce modul a fost ales de către Xiaomi, în portofoliul americanilor existând module de 3-watt uni-direcționale dar și de 15-watt bi-direcționale. 

Xiaomi Mi 7 este așteptat cu dotări de top precum 6 GB RAM, display de 6 inch cu aspect 18:9 produs de către Samsung și cu o cameră duală de 16 megapixeli în spate. Tot aici se va găsi și scanner-ul de amprente, iar la interiorul carcasei cu spate din sticlă vom regăsi o baterie de 3350 mAh. Telefonul va aduce și o funcție de deblocare facială 3D și nu ar fi exclus să vedem efecte în stil Animoji.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×