iPhone și Pad fabricate În Brazilia? Producătorul chinez Foxconn va deschide o nouă fabrică În America de Sud

1.514 ori
<b>iPhone și Pad fabricate În Brazilia? Producătorul chinez Foxconn va deschide o nouă fabrică În America de Sud</b>Conform unei publicații sud-americane pe numele de Bom Dia, producătorul chinez Foxconn, pe care Apple se bazează pentru fabricarea lui iPhone și iPad ar putea deschide o nouă fabrică în Brazilia. Foxconn are deja două astfel de linii de...

Conform unei publicații sud-americane pe numele de Bom Dia, producătorul chinez Foxconn, pe care Apple se bazează pentru fabricarea lui iPhone și iPad ar putea deschide o nouă fabrică în Brazilia.Foxconn are deja două astfel de linii de producție în țara dansului samba, iar cea de-a treia s-ar putea axa strict pe producția de terminale Apple.

Gigantul din Cupertino a refuzat să comenteze pe seama acestor zvonuri, în vreme ce Foxconn nu a negat faptul că ia în calcul deschiderea unei noi fabrici în Brazilia, dar fără a menționa dacă aceasta va produce terminale Apple. Analistul JMP Securities Alex Gauna afirma recent că producătorul chinez ar putea fi de vină pentru recentele probleme cu stocurile lui iPad 2, o tabletă extrem de solicitată, care a vândut mai multe unități decât se aștepta oricine.

Astfel, Apple a vândut peste 1 milion de unități în doar câteva zile de la lansarea noii tablete, iar acum nu mai face față cererii și chiar a amânat lansarea terminalului în unele țări, precum Cehia (cu o lună). Există și analiști care afirmă că nu Foxconn este de vină pentru problemele cu stocurile, dar și că o nouă fabrică pentru produsele Apple este binevenită, având în vedere cererea uriașă pentru iPhone și iPad.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×