iPhone și Pad fabricate În Brazilia? Producătorul chinez Foxconn va deschide o nouă fabrică În America de Sud

1.508 ori
<b>iPhone și Pad fabricate În Brazilia? Producătorul chinez Foxconn va deschide o nouă fabrică În America de Sud</b>Conform unei publicații sud-americane pe numele de Bom Dia, producătorul chinez Foxconn, pe care Apple se bazează pentru fabricarea lui iPhone și iPad ar putea deschide o nouă fabrică în Brazilia. Foxconn are deja două astfel de linii de...

Conform unei publicații sud-americane pe numele de Bom Dia, producătorul chinez Foxconn, pe care Apple se bazează pentru fabricarea lui iPhone și iPad ar putea deschide o nouă fabrică în Brazilia.Foxconn are deja două astfel de linii de producție în țara dansului samba, iar cea de-a treia s-ar putea axa strict pe producția de terminale Apple.

Gigantul din Cupertino a refuzat să comenteze pe seama acestor zvonuri, în vreme ce Foxconn nu a negat faptul că ia în calcul deschiderea unei noi fabrici în Brazilia, dar fără a menționa dacă aceasta va produce terminale Apple. Analistul JMP Securities Alex Gauna afirma recent că producătorul chinez ar putea fi de vină pentru recentele probleme cu stocurile lui iPad 2, o tabletă extrem de solicitată, care a vândut mai multe unități decât se aștepta oricine.

Astfel, Apple a vândut peste 1 milion de unități în doar câteva zile de la lansarea noii tablete, iar acum nu mai face față cererii și chiar a amânat lansarea terminalului în unele țări, precum Cehia (cu o lună). Există și analiști care afirmă că nu Foxconn este de vină pentru problemele cu stocurile, dar și că o nouă fabrică pentru produsele Apple este binevenită, având în vedere cererea uriașă pentru iPhone și iPad.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×